Breaking News
Home - Smartwatch - Motorola - Motorola Moto 360 - Algemene informatie over de Motorola Moto 360

Algemene informatie over de Motorola Moto 360

Moto 360De verwachtingen voor de MOTO 360 smartwatch zijn hooggespannen. De reden hiervoor is dat Motorola, de fabrikant van de MOTO 360, onderdeel is van Google. Google heeft vergaande ambities in het veroveren van de smartwatchmarkt en heeft ook de financiële investeringsmogelijkheden om een formidabel product neer te zetten. Met de MOTO 360 wordt dit statement kracht bijgezet. Het is een van de debuterende horloges die worden ondersteund door Andoid Wear, het operating systeem van Google speciaal ontwikkeld voor smartwatches.

Het meest in het oogspringende facet is de klassieke ronde vorm. Tezamen met de hoogwaardige materiaalkeuze, met een horlogeband van echt leder en een roestvrijstalen omlijsting van het klokje, is het een design dat vooral liefhebbers van conservatieve doch elegante vormgeving zal bekoren.

Met de Moto 360 heb je toegang tot de notificaties in je telefoon zonder je telefoon tevoorschijn te halen. Tevens heeft de Moto 360 spraakherkenning en is in staat voice-commando’s op te volgen. Door de woorden “Oké Google” uit te spreken wordt de Moto 360 responsief voor je stem en kan je door simpelweg tegen de smartwatch te spreken vragen stellen, zoals “Wat voor weer wordt het in Amsterdam vandaag?” of “Wat zijn de openingstijden van de Albert Heijn?”. Tevens kan je met je stem afspraken inplannen, notities dicteren, een alarm instellen of een tekstbericht sturen.

Onderstaande video geeft een beeld van zowel het design als enkele toepassingen van de nieuwe Moto 360 smartwatch.

About David Janssen

David Janssen is redacteur op Smartwatchgids.com. Hij is al jaren actief op de redactie van verschillende technologie-blogs. Zijn voorliefde voor technologie en kritische blik worden al jaren door vele lezers gewaardeerd.

Check Also

Pics moto 360 4

Review van de Motorola Moto 360

Zodra we een exemplaar van de Moto 360 ontvangen, verschijnt op deze locatie een uitgebreide ...

Geef een reactie