Breaking News
Home - Smartwatch - Asus - Asus Zenwatch

Asus Zenwatch

Asus Zenwatch kopen: de beste deals

Asus zenwatch 4

De Asus Zenwatch wordt naar verwachting eind 2014 leverbaar met een richtprijs van 199 euro. Op deze pagina vergelijken wij de scherpst geprijsde aanbieders, zodat je makkelijk kan bepalen waar je de Asus Zenwatch het goedkoopst online kan bestellen zodra deze in de winkels ligt.

Read More »

Foto’s van de Asus Zenwatch

zenwatch-3

Hieronder vind je een overzicht van foto’s en afbeeldingen van de nieuwe Asus Zenwatch, om je een indruk te geven van het design en de materiaalkeuze.

Read More »

Specificaties van de Asus Zenwatch

Specificaties

De Asus Zenwatch beschikt over de volgende features en specificaties: Operating systeem: Android Wear (Google), compatibel met Android 4.3 of hoger op je smartphone Batterijcapaciteit: 396mAh Materiaal: – Lederen horlogeband – Roestvrijstalen klokbehuizing in kleurstelling zilver – Gorilla Glass Scherm: – Grootte: 1.63 inch (4,1 cm) – Display: AMOLED – Resolutie: 320 x 320 pixels Processor: Snapdragon 400 quadcore met ...

Read More »

Algemene informatie over de Asus Zenwatch

Zenwatch

Asus introduceerde in september 2014 de Zenwatch. Deze symbiotische naamgeving zagen we ook al terug in de Zenbooks, de benaming die Asus hanteert voor haar ultrabooks (high-end laptops). Als de bouwkwaliteit van deze Zenbooks een indicatie is voor de kwaliteit die de Zenwatch biedt, dan hebben we te maken met een topkwaliteit smartwatch.

Read More »