Breaking News
Home - Smartwatch

Smartwatch

Foto’s van de Apple Watch

Watch 3

In onderstaand overzicht vind je een collectie van afbeeldingen en foto’s van de nieuwe Apple Watch. Er zijn verscheidene afwerkingsniveaus verkrijgbaar zijn, zowel qua materiaalkeuze en kleurstelling van de klokbehuizing, als qua materiaalkeuze en kleurstelling van de horlogeband. De afbeeldingen tonen een samenstelling van allerlei verschillende versies.

Read More »

Foto’s van de LG G Watch R

LG G Watch R 2

De volgende fotocollage geeft een beeld van hoe de LG G Watch R eruitziet. De horlogeband is vervangbaar en kan naar eigen smaak gekozen en gecustomized worden. Ook kan je zelf een ‘stijl’ kiezen waarin de tijd wordt weergegeven. Onderstaande foto’s verduidelijken die feature enigszins.

Read More »

Algemene informatie over de LG G Watch R

LG G Watch R

De LG G Watch R is een welkome aanvulling in het gamma van LG. Het betreft wederom een Android Wear-based smartwatch, ditmaal met een mooie, klassieke ronde vormgeving met een masculiene uitstraling. Qua designfilosofie heeft LG de klassieke mannenhorloges ook als uitgangspunt genomen lijkt het.

Read More »

Asus Zenwatch kopen: de beste deals

Asus zenwatch 4

De Asus Zenwatch wordt naar verwachting eind 2014 leverbaar met een richtprijs van 199 euro. Op deze pagina vergelijken wij de scherpst geprijsde aanbieders, zodat je makkelijk kan bepalen waar je de Asus Zenwatch het goedkoopst online kan bestellen zodra deze in de winkels ligt.

Read More »

Foto’s van de Asus Zenwatch

zenwatch-3

Hieronder vind je een overzicht van foto’s en afbeeldingen van de nieuwe Asus Zenwatch, om je een indruk te geven van het design en de materiaalkeuze.

Read More »

Specificaties van de Asus Zenwatch

Specificaties

De Asus Zenwatch beschikt over de volgende features en specificaties: Operating systeem: Android Wear (Google), compatibel met Android 4.3 of hoger op je smartphone Batterijcapaciteit: 396mAh Materiaal: – Lederen horlogeband – Roestvrijstalen klokbehuizing in kleurstelling zilver – Gorilla Glass Scherm: – Grootte: 1.63 inch (4,1 cm) – Display: AMOLED – Resolutie: 320 x 320 pixels Processor: Snapdragon 400 quadcore met ...

Read More »

Algemene informatie over de Asus Zenwatch

Zenwatch

Asus introduceerde in september 2014 de Zenwatch. Deze symbiotische naamgeving zagen we ook al terug in de Zenbooks, de benaming die Asus hanteert voor haar ultrabooks (high-end laptops). Als de bouwkwaliteit van deze Zenbooks een indicatie is voor de kwaliteit die de Zenwatch biedt, dan hebben we te maken met een topkwaliteit smartwatch.

Read More »

Algemene informatie over de Apple Watch

Watch 6

Na lang wachten is hij er eindelijk, de Apple Watch. Geen andere smartwatch is zo enthousiast ontvangen als deze nieuwe Apple Watch, die tezamen met de iPhone 6 werd gepresenteerd op de jaarlijkse Apple-conferentie van 9 september 2014. De Apple Watch komt er in twee verschillende maten en drie verschillende uitvoeringen. Het horloge wordt bruikbaar in combinatie met een iPhone ...

Read More »

Samsung Gear 2 kopen: de beste deals

Pic Samsung gear 2 6

De Samsung Gear 2 is hedendaags verkrijgbaar in de winkel. Op deze pagina vergelijken wij de scherpst geprijsde aanbieders, zodat je makkelijk kan bepalen waar je de Samsung Gear 2 het goedkoopst online kan bestellen. Prijzen lopen behoorlijk uiteen, zowel tussen de verschillende webshops als voor de verschillende kleurstellingen. Door hieronder op een horloge te klikken kom je bij de ...

Read More »