Breaking News
Home - Nieuws - Whatsapp krijgt update voor Android Wear

Whatsapp krijgt update voor Android Wear

WhatsappWhatsapp is vanaf nu ook beschikbaar op smartwatches die op Android Wear draaien. De Whatsapp-applicatie voor Android smartwatches maakt het makkelijk om chatberichten te lezen en er zelfs berichten mee op te stellen. Simpelweg de nieuwste versie van Whatsapp downloaden op je Anroid-based smartphone zal genoeg om de nieuwe functionaliteiten ook op je smartwatch te activeren.

In de Play Store van Google is de nieuwste versie van Whatsapp binnenkort te downloaden. Via de website van Whatsapp kan de nieuwe versie nu al gedownload worden.

Met de nieuwste whatsapp is het mogelijk om een bericht te dicteren middels spraakherkenning, al werkt dit vooralsnog alleen in het Engels. Nederlandse ondersteuning laat nog even op zich wachten, een euvel dat niet alleen Whatsapp treft, maar dat van toepassing is op het complete Android Wear besturingssysteem.

Ook is het makkelijker geworden gesprekken in hun geheel terug te lezen op de smartwatch en een overzicht te krijgen van nieuwe berichten.

About David Janssen

David Janssen is redacteur op Smartwatchgids.com. Hij is al jaren actief op de redactie van verschillende technologie-blogs. Zijn voorliefde voor technologie en kritische blik worden al jaren door vele lezers gewaardeerd.

Check Also

Nieuwe smartwatch van LG in aantocht?

LG komt waarschijnlijk met een nieuwe smartwatch, ondanks eerdere claims van het bedrijf dat een gebrek ...

Geef een reactie