Breaking News
Home - Nieuws - Ralph Lauren komt met Smart polo shirt

Ralph Lauren komt met Smart polo shirt

polotech Vergeet Google Glass. De nieuwste draagbare computing-innovatie is het slimme Polo shirt (van Ralph Lauren). De klassieke Ralph Lauren polo krijgt een high-tech-makeover.


Het nieuwe Polo Tech shirt, werd maandagochtend aangekondigd en de release zal samenvallen met de eerste dag van de US Open. Het is in wezen een compressie-shirt, dat is uitgebreid met sensoren die biologische en fysische gegevens, zoals hartslag, ademhaling, stress en energie-output kunnen registeren en versturen deze informatie naar uw smartphone. Gericht op sporters, is de Polo Tech shirt gemaakt om te helpen in het verbeteren  van het “algemene welzijn en de persoonlijke fitheid te verhogen,” zei het luxe lifestyle merk in een verklaring.

polo-tech-shirt

Polo Tech overhemd appTennis zal fans in staat stellen om de gegevens van de tennisspelers te volgen op de US Open. Een aantal van de ballen jongens zullen ook het shirt dragen, en Marcos Giron, de nummer 1 speler in de Intercollegiate Tennis Association die zijn eerste Grand Slam in Vlissingen speelt, zal het geautomatiseerde overhemd dragen tijdens zijn wedstrijden.

“Ons doel is het creëren en weerspiegelen van de ultieme lifestyle, en wij geloven dat een gezond en actief leven daar een essentieel onderdeel van is” zei David Lauren, senior vice president van reclame, marketing en corporate communicatie van Ralph Lauren in een verklaring . “Ralph Lauren is enthousiast om een leidende rol te nemen in de industrie van draagbare technologie .”
Het nieuwe Polo Tech shirt is zwart met het Polo logo in het geel. Ralph Lauren ontwikkelde het shirt met de technologie van het in Canada gelokalisserde OMsignal, die draagbaar fitness trackers maakt. De polo moet beschikbaar worden in de eerste helft van 2015.

 

About David Janssen

David Janssen is redacteur op Smartwatchgids.com. Hij is al jaren actief op de redactie van verschillende technologie-blogs. Zijn voorliefde voor technologie en kritische blik worden al jaren door vele lezers gewaardeerd.

Check Also

Nieuwe smartwatch van LG in aantocht?

LG komt waarschijnlijk met een nieuwe smartwatch, ondanks eerdere claims van het bedrijf dat een gebrek ...

Geef een reactie