Breaking News
Home - Nieuws - HTC werkt aan nieuwe smartwatch; de eerste foto!

HTC werkt aan nieuwe smartwatch; de eerste foto!

Ook HTC werkt achter de schermen aan de ontwikkeling en introductie van een nieuwe smartwatch. Van deze smartwatch is inmiddels een eerste foto opgedoken die op internet circuleert. Verantwoordelijk voor het uitlekken van de foto is internetfenomeen Evleaks, welke vele contacten in de tech-community heeft. Daarmee kan gesteld worden dat het een behoorlijk betrouwbare bron betreft.

De afbeelding toont niet het daadwerkelijke horloge, maar een prototype dat zeer dicht in de buurt schijnt te komen. De nieuwe smartwatch van HTC zou beschikken over een roestvrijstalen polsband. Zoals te zien op de afbeelding betreft het een rechthoekig design, en vertoont de smartwatch op eerste oogopslag wat gelijkenissen met de LG G Watch.

HTC Smartwatch
De afbeelding zoals op internet gezet door Evleaks

Zoals HTC haar smartphones voorziet van het Android besturingssysteem, zal dat voor de nieuwe smartwatch waarschijnlijk Android Wear worden. Veel meer dan deze eerste afbeelding en het gegeven dat Android Wear het besturinggysteem wordt is nog niet bekend over de nieuwe HTC smartwatch. We hebben nog geen benaming, verdere specificaties of een indicatie van wanneer het horloge beschikbaar komt.

About David Janssen

David Janssen is redacteur op Smartwatchgids.com. Hij is al jaren actief op de redactie van verschillende technologie-blogs. Zijn voorliefde voor technologie en kritische blik worden al jaren door vele lezers gewaardeerd.

Check Also

Nieuwe smartwatch van LG in aantocht?

LG komt waarschijnlijk met een nieuwe smartwatch, ondanks eerdere claims van het bedrijf dat een gebrek ...

Geef een reactie