Breaking News
Home - Nieuws - Als het maar een Apple-logo heeft

Als het maar een Apple-logo heeft

Fake iWatchDe Amerikaanse talkshow-presentator Jimmy Kimmel heeft een stunt uitgehaald om aan te tonen hoe gevoelig het grote publiek is voor branding. Voor deze stunt gingen reporters de straat op en lieten mensen de nieuwe smartwatch van Apple- de iWatch- zien en uitproberen. In werkelijkheid betrof het een digitaal horloge van het merk Casio met een aanschafprijs van 20 dollar. Het logo van Casio was echter afgeplakt met een Apple embleem. Dus, wat vinden mensen van de nieuwe ‘iWatch’? Je kan er zelfs de tijd en datum tegelijkertijd van aflezen!

Apple heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd en een zeer geoliede PR-machine. Maar in alle eerlijkheid, Apple heeft haar reputatie ook te danken aan het feit dat ze goede, innovatieve producten neerzetten in het topsegment van de markt. De verwachtingen voor de ‘echte’ iWatch (of iTime?) zijn dan ook hooggespannen.

About David Janssen

David Janssen is redacteur op Smartwatchgids.com. Hij is al jaren actief op de redactie van verschillende technologie-blogs. Zijn voorliefde voor technologie en kritische blik worden al jaren door vele lezers gewaardeerd.

Check Also

Nieuwe smartwatch van LG in aantocht?

LG komt waarschijnlijk met een nieuwe smartwatch, ondanks eerdere claims van het bedrijf dat een gebrek ...

Geef een reactie