Breaking News
Home - Nieuws

Nieuws

Nieuwe smartwatch van LG in aantocht?

LG komt waarschijnlijk met een nieuwe smartwatch, ondanks eerdere claims van het bedrijf dat een gebrek aan interesse bij consumenten aanleiding was om geen nieuwe smartwatches te ontwikkelen. Dit blijkt uit een rapport dat door Tweakers werd ontdekt. Veel is er nog niet bekend, behalve dat de smartwatch het typenummer W280 kent en een rond display heeft.

Read More »

Meer dan 3 miljoen Nederlanders van plan komend jaar een smartwatch te kopen

Kairos MSW 115 alle 3 de modellen

Nederlanders beginnen warm to lopen voor de nieuwe generatie smartwatches. Maarliefst 19 procent van de Nederlanders geeft in een representatieve steekproef aan het komende jaar een smartwatch te willen aanschaffen , dat zou neerkomen op zo’n 3,3 miljoen verkochte smartwatches voor de Nederlandse markt als deze groep ook daadwerkelijk overgaat tot aanschaf. Veertig procent van de ondervraagden geeft aan interesse te ...

Read More »

Moto 360 smartwatch krijgt draadloze lader (foto’s)

moto-360-14

Recente foto’s van Mister Gadget tonen de Moto 360’s wireless charging dock (oplaadstation). Het is een erg mooi ogende oplader. De foto’s laten ook zien dat de smartwatch waarschijnlijk een hartslagmeter zal bevatten. Daarnaast zal de Moto 360 smartwatch IP67 certified zijn een stappenteller bevatten. De foto´s na de “lees meer” tag.

Read More »

Asus presenteert de Zenwatch

Zenwatch

Heugelijk nieuws in de hoedanigheid dat ook Asus heeft aangekondigd met een smartwatch te komen. Het betreft de Asus Zenwatch. De naamgeving is in lijn met de laptops van het merk (Zenbooks). Verder pakt Asus uit met de introductie van haar eerste tablet en twee nieuwe laptopmodellen.

Read More »

Whatsapp krijgt update voor Android Wear

Whatsapp

Whatsapp is vanaf nu ook beschikbaar op smartwatches die op Android Wear draaien. De Whatsapp-applicatie voor Android smartwatches maakt het makkelijk om chatberichten te lezen en er zelfs berichten mee op te stellen. Simpelweg de nieuwste versie van Whatsapp downloaden op je Anroid-based smartphone zal genoeg om de nieuwe functionaliteiten ook op je smartwatch te activeren.

Read More »

Corrosieproblemen voor LG G Watch

Pics LG G Watch 3

De LG G Watch schijnt volgens diverse bronnen te kampen met wat corrosieproblemen. Het betreft de connectoren aan de achterzijde van het horloge die verantwoordelijk zijn voor het opladen van het horloge. Feitelijk maakt dit de aangetaste horloges onbruikbaar, daar de accu van desbetreffende horloges in deze gevallen niet meer opgeladen kan worden.

Read More »

Als het maar een Apple-logo heeft

Fake iWatch

De Amerikaanse talkshow-presentator Jimmy Kimmel heeft een stunt uitgehaald om aan te tonen hoe gevoelig het grote publiek is voor branding. Voor deze stunt gingen reporters de straat op en lieten mensen de nieuwe smartwatch van Apple- de iWatch- zien en uitproberen. In werkelijkheid betrof het een digitaal horloge van het merk Casio met een aanschafprijs van 20 dollar. Het ...

Read More »